Stare de urgență în Timiș! Mii de oameni au rămas fără curent electric!

ninsoare Banat

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu şi galben de ninsori, viscol în rafale de vânt puternic), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii, informează, într-un comunicat de presă, E-Distribuţie Banat.

În data de 15 decembrie, la ora 16.00, în judeţul Timiș erau nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 10 localităţi (Timișoara, Dumbrăvița, Recaș, Lugoj, Tomești, V.V. Delamarina, Criciova, Giulvăz, Ghilad, Bucovăț).

La nivelul E-Distribuție Banat, începând cu ora 18.00, a fost declarată stare de urgență, nivel 1, conform procedurilor interne aflate în vigoare.

abonament renasterea

La ora 20, în judeţul Timiș era nealimentată o linie electrică de înaltă tensiune (LEA 110kV Făget), 20 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 31 de localităţi; în județul Caraș Severin erau nealimentate 11 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 18 localităţi; în judeţul Arad erau nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 12 localităţi; în județul Hunedoara erau nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 5 localităţi.

În teren se află 23 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat care intervin de astăzi dimineață și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe, de circulaţia rutieră dificilă și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. „Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție”, transmit reprezentnții societății.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns