Stâlp căzut peste o mașină, după ce un copac s-a prăbușit peste fire, sub greutatea zăpezii

Stâlp căzut peste o mașină, după ce un copac s-a prăbușit peste fire, sub greutatea zăpezii

Stâlp căzut peste o mașină, după ce un copac s-a prăbușit peste fire, sub greutatea zăpezii.

În cursul zilei de sâmbătă, 28 Ianuarie 2023, un stâlp a căzut peste un autoturism din localitatea Lupeni, județul Hunedoara, conform infotraficromania.ro.

Potrivit ISU Hunedoara, căderile însemnate de ninsoare din ultima noapte au dus în unele zone ale județului la îngreunarea coronamentului arborilor și, implicit, la căderea acestora în locuri publice. Astfel, la Lupeni, un copac s-a prăbușit, sub greutatea zăpezii, și în cădere a agățat cablurile de electricitate ale unui stâlp, care apoi a căzut peste un autoturism parcat în imediata apropiere.

Pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni s-au deplasat de urgență la locul solicitării, au segmentat și au îndepărtat materialul lemnos, asigurând zona pentru a preveni orice altă situație nedorită.

CITEȘTE ȘI: O persoană a fost prinsă sub dărâmături, după ce un acoperiș s-a prăbușit sub greutatea zăpezii

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost afectați consumatorii casnici de energie electrică.

Atenționarea meteorologică Cod galben de ninsoare și vânt puternic este valabilă în județul Hunedoara până duminică dimineață, la ora 10.

În acest sens, pompierii și poliția recomandă:

Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Foto: infotraficromania.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *