Stadiul lucrărilor la noua maternitate din Timișoara

Stadiul lucrărilor la noua maternitate din Timișoara

Stadiul lucrărilor la noua maternitate din Timișoara

Administratorul public al județului, Marian Constantin Vasile, a efectuat o nouă vizită pe teren la șantierul noii maternități pentru a verifica stadiul fizic al lucrărilor.

De la ultima vizită pe teren, lucrările continuă într-un ritm alert.

Astfel, s-a turnat placa peste etajul I și stâlpii de susținere aferenți celui de-al doilea etaj, s-a realizat compartimentarea la demisol și s-a început realizarea zidăriei exterioare pentru nivelul parter, lucrările fiind în grafic.

CITEȘTE ȘI: O comună din Timiș ar putea restricționa furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului în bazine

Începând de săptămâna viitoare vor demara lucrările la instalațiile electrice, termice și sanitare de la demisol.
Antreprenorul și-a asigurat forța de muncă necesară pentru a respecta graficul lucrărilor întocmai.

La mijlocul lunii august, este programată turnarea plăcii peste nivelul al II-lea al clădirii. Suprafața construită a clădirii va fi de 6.400 mp, iar cea utilă, de 5.400 mp.

Totodată, au fost depășite un număr de provocări administrative care țineau de Consiliul Județean, cum ar fi întocmirea documentației de atribuire pentru licitarea lucrărilor suplimentare, mărirea devizului general pentru acestea, dispoziții de șantier și colaborarea cu Spitalul Județean, în prezent rămânând în sarcina constructorului să continue lucrările în ritmul și graficul stabilit prin contract.

În ceea ce privește echipamentele medicale, procedura de achiziție se află în desfășurare, termenul de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar în prezent se evaluează ofertele depuse.

În același timp, CJ Timiș a demarat procedura de consultare a pieței pentru achiziționarea mobilierului medical și non-medical necesar noii maternități.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns