O comună din Timiș ar putea restricționa furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului în bazine

O comună din Timiș ar putea restricționa furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului în bazine

O comună din Timiș ar putea restricționa furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului în bazine

Consumul foarte mare de apă din această perioadă ar putea duce la furnizarea apei potabile după un program. anunță reprezentanții Primăriei Lenauheim.

”Oricât de rău ne pare pentru roșiile din grădinile celor care folosesc apa de la rețea la udat plantele, suntem nevoiți să restricționăm, LA NEVOIE, furnizarea apei în rețeaua publică.

CITEȘTE ȘI: Întreruperi în furnizarea apei, din cauza unor lucrări la conducta de pe Calea Stan Vidrighin

Intervalul orar în care apa poate fi oprită, LA NEVOIE – pentru refacerea stocului în bazine, este: 13:00 – 15:00 și 00:00 – 04:00.

Consumul de apă este foarte ridicat, în această perioadă, prioritar fiind asigurarea apei potabile pentru TOȚI CETĂȚENII”, transmite primăria prin intermediul paginii de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “O comună din Timiș ar putea restricționa furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului în bazine

  1. Unu la mana, orele de intrerupere planificate, nu sunt cele in care este utilizata apa la udat! Toata lumea stie, ca nu se uda pe arsitza, iar noaptea, singura apa folosita,este pentru baut sau tras apa la WC! Doi, orele de intrerupere din timpul zilei, ne impiedica sa spalam rufe sau sa facem cate un dus! Azi, la noi, a fost presiune scazuta, motiv pentru care, masina de spalat, a terminat programul in 45 minute, in loc de 30. Deci,uzeaza masina si consuma curent pe buzunarul nostru. Si nu in ultimul rand, care este comuna unde se vor introduce restrictii???

  2. Consumul foarte mare de apă din această perioadă ar putea duce la furnizarea apei potabile după un program. anunță reprezentanții Primăriei Lenauheim.

  3. Nimeni nu e Becali sa își ude gradina cu apa contorizata din reteaua publica. Pina și în Timișoara cine sta la casa și-a făcut un foraj de mica adincime pentru udat gradina.

Lasă un răspuns