Sprijin neașteptat pentru directorul de la ”Horticultura” Timișoara: „Vă las pe voi să trageți concluziile. Eu am tras-o pe a mea”

mihai ritivoiu 3

Andrei Drăgilă, directorul SC ”Horticola” SA Timișoara, provoacă un mic cutremur pe scena politică locală. Perceput ca un profesionist, Drăgilă pare să fie o mostră perfectă a modului în care factorul politic se amestecă în locuri unde trebuie onorate obligațiile de partid.

Imediat după ce viceprimarul USR Ruben Lațcău i-a cerut demisia, Drăgilă a fost văzut ca o victimă care nu merită un asemenea tratament. Un sprijin neașteptat a venit din partea PSD Timișoara, transmis chiar de președintele interimar Mihai Ritivoiu:

”Andrei Drăgilă conduce „Spațiile Verzi” timişorene, actuala Horticultura, de 38 de ani. Conduce din anul în care s-a născut în Republica Federală Germană primarul Dominic Fritz. Avea deja şase ani de experiență în condus pe când vedea lumina zilei viceprimarul Ruben Lațcău.

Omul vine din paleozoicul administrației timişorene şi a rezistat pe funcție indiferent de administrațiile ce se perindau prin Primărie. Este evident un tip competent. Eu îl cunosc din 2009, de când eram consilier local şi am doar cuvinte de apreciere la adresa sa.

Ei bine, domnul Drăgilă acuză presiuni asupra sa şi probabil că va fi schimbat de un apropiat al USR-Plus. Nu avem ce să facem, decât să sperăm că nu mai numesc pe vreunul cu o condamnare penală, cum au făcut la Colterm.
Vă las pe voi să trageți concluziile. Eu am tras-o pe a mea: un director cu experienţă şi rezultate va fi schimbat de ONG-işti şi corporatişti care trăiesc în bula lor şi habar n-au de viața reală”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Sprijin neașteptat pentru directorul de la ”Horticultura” Timișoara: „Vă las pe voi să trageți concluziile. Eu am tras-o pe a mea”

  1. Nu se vor mai planta panseluțe și lalele…. Vom avea plante cu alt tip de frunzulițe care vor fi îngrijite și udate de niște personaje MASCULINE cu PORTJARTIERE ȘI ÎNCĂLȚAȚI  ÎN PANTOFI DE LAC……. 

  2. pe Cv-ul d-lui Dragila apare anul 1991 ca si inceput de directorat la Horticultura, deci sunt in cap 30 de ani, pt. cei care stim putina matematica….in rest multa sanatate, ajunge, sa mai vina si altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *