Sportivii au fost sărbătoriţi la Giroc

cs giroc chisoda 3

La Giroc a avut loc, marți seară, un spectacol cultural sportiv organizat de Clubul Sportiv Giroc-Chișoda, cu sprijinul Consiliului Local Giroc și cu ajutorul mai multor sponsori, firme și persoane fizice cu suflet mare.

Gala organizată în sala de sport din Giroc a adus pe parchet 250 de sportivi (băieți și fete), iar în tribune peste 250 de susținători, părinți şi bunici ai celor legitimați la CS Giroc-Chișoda.

La prezidiu s-au aflat primarul Ionel Toma şi consilieri locali. A fost o sărbătoare organizată în cinstea sportivilor celor cinci secții funcționale ale clubului – șah, atletism, karate, handbal și fotbal.

giroc 11

Clubul a fost prezentat cu toate secțiile şi performanţele sale, după care s-a trecut la momentele culturale ale spectacolului. Două eleve ale liceului din Giroc, una solistă de muzică populară, iar cealaltă de muzică ușoară, au întreținut atmosfera, copiii angrenându-se în dans cu cele doua cântărețe.

A fost organizată, de asemenea, o tombolă ce a avut ca premiu câte un card cadou la unul dintre magazinele sportive din Timișoara. Câștigătorii au fost desemnați, câte unul din fiecare secție, prin tragere la sorți.

Totodată, clubul sportiv din Giroc s-a alăturat campaniei de ajutorare a lui Bubu, un băiețel cu probleme medicale grave care are nevoie foarte mare de ajutor pentru tratarea encefalitei autoimmune cu care se luptă. A fost organizată o licitație pentru unul dintre tricourile de joc ale echipei de fotbal din Giroc, acesta având semnăturile tuturor sportivilor și antrenorilor din cadrul clubului, și au fost montate două urne în care au fost strânse fonduri din donațiile celor prezenți.

Tricoul a fost adjudecat de către unul dintre sponsorii acestui eveniment, domnul Vasile Leordean, care a plătit pentru el 1.200 de lei, după câștigarea licitației donându-l lui Bubu, care va avea și o minge cu autografele juniorilor de 16-17 ani ai secției de fotbal.

Giroc sport 2

Din donații s-au adunat 4.064 de lei, bani ce vor ajunge în contul mamei micuțului Bubu, pe care sportivii, antrenorii și conducerea clubului îl așteaptă pe terenurile de sport alături de ei și, bineînțeles, la „Sărbătoarea Sportului 2020”.

În finalul spectacolului prezentat de Florin Mihoc, toți copiii din cadrul clubului din Giroc au fost răsplătiți cu un binemeritat cadou ce a constat din dulciuri, sucuri, produse tradiționale de Crăciun și obiecte promoționale cu însemnele clubului.

Foto: Clubul Sportiv Giroc-Chișoda


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *