Sportivi de la SCM Timişoara, prezenţi la evenimentul „Străzi pentru comunitate”

Sportivi de la SCM Timişoara vor participa la evenimentul „Străzi pentru comunitate”, organizat la finalul acestei săptămâni (24 și 25 iulie). Mai multe străzi din centrul orașului vor fi închise circulației rutiere, iar acolo își vor face loc artiștii și sportivii.

„Timișoara se lasă descoperită la pas sau pe două roți, pe tronsoane circulate, în mod obișnuit, de mașini, aducând împreună iubitorii de sport, într-un oraș mai verde”, iar baschetbaliștii, handbaliștii și rugbiștii de la SCM Timișoara se alătură inițiativei.

Veniți duminică, 25 iulie, vă asteptăm în zona Z2, cea dintre Clinicile Noi și Piața 700, pentru a fi coechipieri cu jucătorii de la SCM Timișoara. Pe lângă demonstrațiile sportive, am pregătit concursuri cu premii, sesiuni de autografe și prezentarea în premieră a trofeului Cupei Poli, care va fi pus în joc la turneul international de handbal organizat la 21 și 22 august.

Sportivii prezenți vor fi:

HANDBAL: Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Cristian Tcaciuc, Raul Bote (19-21), Andrei Păiuș, Denis Neamțu, Claudiu Pal și Constantin Enculescu (9-11)

RUGBY: Gabriel Rupanu, Mihăiță Lazăr, Sean Morrell, Kemal Altinok, Joji Sikote, Dănuț Jipa, Corrado Ștețco și Mosese Ducivaki

BASCHET: Sergiu Pașca, Petru Czmor, Robert Schipor, Roland Stanciu, Paul Hanea, Sebastian Horga și Alexandru Jurcă

Ne găsiți în inima Timișoarei, duminică între orele 9.00 și 11.00 și seara, între 19.00 și 21.00″, a comunicat SCM Timişoara!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns