Aproape două luni de la asasinatul de la Arad și nici o concluzie

explozie masina arad

Sunt aproape două luni de la asasinatul de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a murit după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din oraș. Întrebat joi despre stadiul anchetei, ministrul de Interne, Lucian Bode, a răspuns: „Din păcate, nu pot spune nimic în plus față de ce am spus până acum”, conform HotNews.ro.

„Din păcate, nu pot spune nimic în plus față de ce am spus până acum. Parchetul General coordonează ancheta. Ei vor decide când și ce vor comunica”, a afirmat Lucian Bode.

În 18 iunie, ministrul de Interne spunea că dispozitivul explozibil a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan, ceea ce arată un mod diferit de operare. El susținea că volumul de muncă în anchetă este „uriaș”, iar anchetatorii „fac eforturi pentru ca persoanele responsabile să fie aduse în faţa justiţiei”.

Singura comunicare din partea Parchetului General pe tema acestui dosar a fost în 31 mai, când a anunțat că procurorii fac cercetări pentru omor calificat cu premeditare. Inițial, cercetările au fost declanșate pentru infracțiunea de omor.

CITEŞTE ŞI: Video! Panică pe litoralul românesc: oamenii au părăsit de urgență plaja, după ce o vijelie de coșmar i-a băgat în sperieți

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aproape două luni de la asasinatul de la Arad și nici o concluzie

  1. Asasinat la comanda , realizat profesional cu sprijinul Militiei . Nici nu o sa mai apara alte rezultate. 

Lasă un răspuns