Sportivă medaliată cu aur, suspectată de implicare în activități de videochat

O fostă campioană națională a României a fost audiată de procurori într-un dosar legat de activități de videochat în saloane de înfrumusețare din Târgu-Jiu, newsar.ro.

Este vorba despre Bianca Feroiu, campioană națională la culturism.

Zece persoane au fost audiate, marți, în urma unor percheziții care au avut loc la Târgu Jiu, într-un dosar de evaziune fiscală. Anchetatorii au vizat mai multe saloane de înfrumusețare în care s-ar face videochat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

13 thoughts on “Sportivă medaliată cu aur, suspectată de implicare în activități de videochat

 1. fratilor, normal ca se apuca tot mai multi de videochat, ca de acolo se castiga cei mai multi bani in Romania la ora actuala, trebuie sa recunoastem. si nici nu implica vreo mare filosofie! am o prietena care face chat de vreo 2 ani la studio din Bucuresti http://www.charmstudios.ro si castiga la vreo 2-3.000$ la doua saptamani… deci 5.000$ / luna minim. unde in alta parte ar mai castiga banii astia? Evident, nicaieri!!!!

 2. Asa e, se fac bani foarte multi din videochat, insa nu in orice conditii. Daca lucrezi din studio si beneficiezi de promovare, bonusuri, programe de afiliere etc faci si mai multi. Cel mai bine este sa lucrezi la unul mare ca http://www.studio-20.ro/, unde ai si contract, platesti taxe si impozite si nu ai surprize apoi cu autoritatile.

 3. Pana la urma este dreptul fiecarui sa aleaga ce meserie vrea, dar totusi trebuie sa o faci conditii perfect legale pentru a prevenii astfel de situatii.

 4. Pana la urma este alegerea fiecaruia ce drum isi alege sau unde lucreaza, insa ar trebui luat in considerare un job legal in domeniu pentru a evita astfel de situatii.

  1. Intotdeauna a fost simplu sa ii judecam pe altii, in loc sa incercam sa ii intelegem. Fiecare isi ghideaza viata pe anumite obiective. Videochat-ul nu ar trebui sa fie un subiect tabu, este o realitatea de care toti ne lovim, iar avantajele sunt evidente, castiguri substrantiale si bonificatii pe masura implicarii.

 5. Cred ca nu suntem in masura sa judecam. Indiferent de trecutul fiecaruia, nu trebuie sa denigram sau sa acuzam o persoana daca a hotarat sa faca altceva cu viata sa, atata timp cat este legal.

 6. Fiecare are dreptul de a-si face propriile alegeri, Videochat-ul isi poate schimba viata radical, iti creaza perspective si deschide noi orizonturi. Implicarea si perseverenta sunt atribute care aduc venituri substantiale modelelor.

 7. Daca chiar a facut videochat, este dreptul sau de a face videochat. Incercam sa scoatem ideea asta, ca videochatul este ceva de care sa iti fie jena. Pe langa asta, nu este o meserie usoara, asa cum s-ar credea.
  Byee

 8. sunt de parere ca atat vreme ce nu baga mana in buzunarul altora, nu deranjeaza pe cei din jur fac ceea ce le place, sau ceea ce pot mai bine spus nu sunt un pericol pentru nimeni. In vremurile astea tulburi ,fara prea mari sperante la un trai decent, fiecare se descurca cum poate …

Lasă un răspuns