Spitalul Militar Timișoara vine în întâmpinarea pacienților cu afecțiuni gastrointestinale și hepatice

168062394 899949064191915 103173498251887845 n
Datorită modificărilor apărute în modul de viață – alimentație, poluare, stres – oamenii se confruntă tot mai des cu probleme de sănătate ce țin de domeniul gastroenterologiei.

CITEȘTE ȘI: Fiscul recomandă depunerea declarației unice prin mijloace electronice

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticul si tratamentul afecțiunilor sistemului digestiv (afecțiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice).
Pentru a veni în întâmpinarea acestor afecțiuni echipa medicală a cabinetului de gastroenterologie a Spitalului Militar Timișoara, formată din: doamna doctor Olaru Luciana Maria, medic primar gastroenterolog, asistentele Văcaru Maria și Stefanovici Biliana și infirmiera Oprican Deliana, asigură efectuarea următoarelor investigații medicale: ecografie abdominală; endoscopie digestivă superioară (gastroscopie); endoscopie digestivă inferioară (colonoscopie); tratamente injectabile intramuscular si intravenos; consiliere dietă.
Pentru efectuarea acestor investigații echipa medicală are la dispoziție aparatură medicală de ultimă generație, la standarde internaționale. Serviciile noastre se îndreaptă atât către asigurații CASAOPSNAJ cât și către asigurații CNAS. Pacienții se pot adresa cu bilet de trimitere de la medicul de familie/medic specialist sau în situații de urgență, având asupra lor cartea de identitate și cardul de sănătate.
Programările telefonice în cadrul compartimentului gastroenterologie se fac la numărul de telefon: 0770609872.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *