Spitalul Militar din Timișoara, într-o nouă misiune umanitară

Echipa Spitalului Militar ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara își mută pentru o zi echipamentele într-o zonă izolată, unde populația are acces limitat la serviciile medicale.

CITEȘTE ȘI: Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)

Caravana “Uniți sub tricolor prin sănătate” continuă astăzi, între orele 10-17, la grădinița din localitatea Luncanii de Jos, comuna Tomești.

Medicii militari vor oferi consultații gratuite și vor efectua investigații specifice fiecărei specialități: cardiologie, ORL, chirurgie, pneumologie, dermatologie, neurologie, oftalmologie, gastroenterologie, ortopedie, ginecologie, psihologie și medicină de familie.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din vestul țării cere despăgubiri uriaşe statului român pentru că i-a „pus afacerea pe butuci”

Personalul din cadrul centrului de primiri urgențe va prezenta exerciții de acordare a primului-ajutor. Totodată, echipa medicală mobilă se va deplasa și la persoanele din localitatea Luncanii de Sus.

Acțiunea este realizată în cooperare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Romană Timișoara și Primăria Comunei Tomești.

Caravana medicală “Uniți sub tricolor prin sănătate” este un proiect aprobat de Ministerul Apărarii Naționale, ce se derulează pe întreaga durată a anului sărbatoririi Centenarului Marii Uniri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns