Spitalul militar de campanie de la Stadionul CFR din Timișoara, aproape gata. Cand va deveni funcțional

130 de militari au lucrat zi lumină la amenajarea unui spital de campanie destinat îngrijirii bolnavilor de coronavirus. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost la fața locului pentru a vedea cum decurg lucrările. Asta pentru că o parte zona destinată spitalului aparține ministerului pe care îl conduce.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de fenomene meteo periculoase în vestul țării. Care sunt zonele vizate

El s-a arătat impresionat de viteza și precizia cu care se desfășoară lucrările. “Nu am crezut că voi vedea vreodată o astfel de mobilizare. În trei zile, 130 de oameni, au ridicat un spital de campanie. Probabil mâine sau poimâine va fi funcțional, cu 54 de locuri, cu paturi ATI”, a declarant ministrul, prezent într-o vizită de lucru la Timișoara.

3 Comments
pacientul englez 25 aprilie 2020
bravo lor, un exercitiu bun(pana la urma s-au ridicat niste corturi, nu inteleg rolul plasei de mascare), bine ca nu a plouat. Desi nu se asteapta nimeni sa fie vreu pacient, macar nu are virusi intraspitalicesti precum celelalte. PS #realism: cei care au ridicat corturile nu"aveau obligatia sa construiasca spitale civile", militarii au muncit si politicienii dau interviuri
Realism 25 aprilie 2020
Spitalul de campanie militar indică lipsa spitalului civil capabil sa preia cazuri de urgență, orientarea spre zona militară în detrimentul zonei civile, precursorul autoritarismului, deficiențe democratice, etc. Dacă ne gândim la faptul că aceia care instalează corturi militare sunt exact aceeași care aveau obligația să construiască spitale civile, atunci întrebarea este democrația încotro????