Spitalul de copii din Timişoara se face mare

spitalul de copii 1

În jurul construirii unei noi aripi a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara s-a iscat un scandal prelungit, începând chiar cu momentul alocării finanţării, când au existat dispute politice aprinse. Apoi, a urmat intrarea în insolvenţă a constructorului şi stoparea lucrărilor, fapt ce a stârnit justificate nemulţumiri.

Conform contractului, clădirea ar fi trebuit terminată în urmă cu două luni. Vestea bună este însă că lucrările au fost reluate, fiind în plină desfăşurare. Ele sunt asigurate de „susţinători terţi”, adică firmele care sunt un fel de rezerve ale contractantului, aflat acum în dificultate.

Municipalitatea speră ca noul corp de clădire să fie finalizat în termen de 18 luni, având asigurate fondurile necesare continuării lucrărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Spitalul de copii din Timişoara se face mare

  1. Poate se vor termina ,daca nu este din vorba de ciordeli liberale patronate de noul edil ,mostenite de la vechiul primar . Lupul isi schimba blana ,dar naravul ba….

  2. Halal primar liberal, si-a facut de lucru cu o firma de casa falimentara. Acum lucreaza la spital firme de rang 2 si 3 adica o sa faca o treaba de mantuiala bineinteles pe bani multi. Comisionul tot 10 % ? sau e mai mare ?

    1. De fapt,firmele de rang 2 ,3 cum le spui le fac mari pe cele de rang 1.Firmele de rang 1 incaseaza grosul,intra in insolventa/faliment si nenoroceste si firmele de rahg 2,3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *