Speranţe confirmate

dudu

Marian Dudu, unul dintre cei mai talentaţi tineri practicanţi de kick-boxing din Timişoara, confirmă aşteptările puse în el de antrenorul Marius Crainic. Într-o puternică gală organizată recent la Deva, sportivul de la Iguana Fight Team a cucerit centura pusă în joc în cadrul categoriei sale de greutate – 40 de kilograme.

El a învins doi adversari, unul de la CSM Reşiţa şi celălalt de la Ambiţia Irinel Piteşti. „În urmă cu aproape şase ani, pe uşa clubului nostru intra timid, dar fascinat de saci, mănuşi şi ring, un prichindel care dorea să practice kick-boxing-ul. Avea privire de războinic, dar fizicul său plăpând nu-l avantaja prea mult.

Timpul a trecut, iar micuţul cel firav a devenit un sportiv redutabil care din peste 40 de lupte a pierdut doar cinci, majoritatea câştigându-le înainte de limită. Aceasta este, pe scurt, povestea lui Marian Dudu la Iguana Fight Team Timişoara, care sâmbătă şi-a trecut în palmares, la Deva, cea de-a treia centura naţională la kick-boxing”, ne-a declarat antrenorul Marius Crainic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *