Spectacol în premieră la Timişoara: ”La câţiva oameni distanţă de tine”

Spectacol în premieră la Timişoara: ”La câţiva oameni distanţă de tine”

Un spectacol despre apropierea dintre oameni. Despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare nouă întâlnire.

Un spectacol despre relațiile dintre părinți și copii, aflate în permanentă schimbare:”La câţiva oameni distanţă de tine”, un spectacol de Radu Afrim, care va fi jucat pentru prima dată la Timișoara duminică, 5 noiembrie, de la ora 20, pe scena Operei.

Cu un text de Dan Coman și o distribuție de excepție (Marius Manole, Mirela Oprișor, Marius Bodochi, Natalia Călin, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu), spectacolul subliniază că, ”in cele din urmă, atât cea mai intensă fericire, cât și singurătatea cea mai atroce se află la doar câțiva oameni distanță de tine”. Scenografia este creată de Sabina și Bianca Vesteman.

CITEŞTE ŞI: Vreme neobișnuită în următoarele patru săptămâni. S-a anunțat prognoza pentru fiecare interval

”Un spectacol care radiografiază una dintre cele mai dureroase realități ale zilelor noastre: migrația. Un spectacol care vorbește despre plecările la muncă în străinătate și despre dezechilibrele pe care acestea pot să le provoace. Despre adevăr și minciună, despre singurătate și dragoste. Și despre cum toate acestea se află la doar câțiva oameni distanță de tine”. Locuri la spectacol, la un click distanță de tine: https://proticket.ro/ticketsys-event/la-cativa-oameni-distanta-de-tine-timisoara/.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *