Vreme neobișnuită în următoarele patru săptămâni. S-a anunțat prognoza pentru fiecare interval

Vreme neobișnuită în următoarele patru săptămâni. S-a anunțat prognoza pentru fiecare interval

Vreme neobișnuită în următoarele patru săptămâni. S-a anunțat prognoza pentru fiecare interval.

Administrația Națională de Meteorologie, citată de stiripesurse, a actualizat, luni dimineață, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 23 octombrie – 20 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Investigații imagistice de Computer Tomograf gratuite, într-un spital din Timișoara

Săptămâna 23 – 30 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, cu precădere în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și local în cele centrale, deficitar în sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 6 – 13 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în vestul, nordul, centrul și estul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 13 – 20 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință de excedent în jumătatea de vest a teritoriului, în timp ce în rest regiumul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *