Spectacol în aer liber pentru copii, la Timişoara

noua poveste a scufitei rosii

Ziua internațională a mediului este aniversată în fiecare an în data de 5 iunie. Aquatim marchează această zi importantă, de la ora 11, la Uzina de apă Industrială/Centrul experimental pentru copii Aquapic, pe strada Frederic Mistral nr. 1, printr-un eveniment inedit, pregătit special pentru copii, tineri și adulți, desfășurat într-un cadru neconvențional, aproape de natură și de mediul prieten.

Evenimentul este înscris în programul național al Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

CITEŞTE ŞI: Un medic a scăpat cu viață ca prin minune în urma unui accident rutier

În parteneriat cu Administrația Bazinală de Ape Banat și cu Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, Aquatim lansează o invitație în spațiul minunat al Centrului experimental pentru copii Aquapic, pentru o oră de spectacol interactiv în aer liber, oferit de talentații actori ai Teatrului Merlin, la Noua Poveste a Scufiței Roșii!

În imediata vecinătate a clădirii fostei uzine de apă industrială a orașului Timișoara, dată în funcțiune în anul 1916, clădire de patrimoniu industrial, în ambianța naturală a parcului Aquapic, grupuri de copii și tineri vor asista la punerea originală în scenă a poveștii Scufiței Roșii, vor interacționa cu echipa actoricească și vor petrece o oră de educație și relaxare.

Este surpriza pe care Aquatim, Aquapic, ABAB și Teatrul Pentru Copii și Tineret Merlin o oferă cu drag timișorenilor de toate vârstele, într-o zi importantă, pentru că mediul este vital pentru toți. Accesul în incinta Centrului Aquapic este gratuit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *