Spectacol în aer liber pentru copii, la Timişoara

Ziua internațională a mediului este aniversată în fiecare an în data de 5 iunie. Aquatim marchează această zi importantă, de la ora 11, la Uzina de apă Industrială/Centrul experimental pentru copii Aquapic, pe strada Frederic Mistral nr. 1, printr-un eveniment inedit, pregătit special pentru copii, tineri și adulți, desfășurat într-un cadru neconvențional, aproape de natură și de mediul prieten.

Evenimentul este înscris în programul național al Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

CITEŞTE ŞI: Un medic a scăpat cu viață ca prin minune în urma unui accident rutier

În parteneriat cu Administrația Bazinală de Ape Banat și cu Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, Aquatim lansează o invitație în spațiul minunat al Centrului experimental pentru copii Aquapic, pentru o oră de spectacol interactiv în aer liber, oferit de talentații actori ai Teatrului Merlin, la Noua Poveste a Scufiței Roșii!

În imediata vecinătate a clădirii fostei uzine de apă industrială a orașului Timișoara, dată în funcțiune în anul 1916, clădire de patrimoniu industrial, în ambianța naturală a parcului Aquapic, grupuri de copii și tineri vor asista la punerea originală în scenă a poveștii Scufiței Roșii, vor interacționa cu echipa actoricească și vor petrece o oră de educație și relaxare.

Este surpriza pe care Aquatim, Aquapic, ABAB și Teatrul Pentru Copii și Tineret Merlin o oferă cu drag timișorenilor de toate vârstele, într-o zi importantă, pentru că mediul este vital pentru toți. Accesul în incinta Centrului Aquapic este gratuit.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns