Prințul Charles, aflat în vizită în România, a participat la repetiţia spectacolului unui actor român

printul charles sibiu

Prințul Charles se află într-o vizită în România de câteva zile. După ce s-a întâlnit cu premierul și cu președintele României, acesta a vizitat mai multe obiective turistice din Sibiu.

S-a oprit la Muzeul de Istorie, unde a asistat la repetiția unui spectacol cu studenți la actorie, coordonați de actorul Marian Râlea.

„Întotdeauna şi-a dorit să viziteze locuri noi, anul acesta Sibiul. Festivalul Internaţional de Teatru se află sub co-patronajul Alteţei Sale şi al Preşedintelui României.

Este un susţinător al multor valori româneşti, al patrimoniului cultural, material, al tradiţiilor româneşti”, a precizat Raluca Brăgărea, ofiţer de presă la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti.

„Regret că nu voi putea participa la această minunată reuniune a talentului, dar vreau să felicit oraşul Sibiu şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu cu ocazia celei de a 25-a aniversări”, a transmis Prinţul Charles, printr-un comunicat de presă al Festivalului Internaţional de Teatru, scrie antena3.ro.

Foto: turnulsfatului.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *