Spargeri după spargeri la Timișoara! Hoții nu au fost prinși

furturi

Luna trecută, hoții și-au făcut de cap prin Timișoara, poliția înregistrând 28 de plângeri de spargeri de locuințe.

Cele mai multe lovituri (20) au fost date în Săptămâna Mare în zona de nord a orașului. Într-o singură zi, au fost prădate patru apartamente situate pe o stradă din cartierul Bucovina, după care hoții au dat o raită și prin zona învecinată, în Calea Aradului.

În acest caz, hoții nu au acționat la pont, ci au mers la… ”ghici”. Cu așa-zisele ”chei potrivite” au încercat mai multe uși, în unele cazuri intrând și peste proprietari.

Văzându-i, s-au scuzat imediat spunând că au greșit, chipurile, etajul. Au fost însă și situații în care, nefiind nimeni acasă, au răvășit locuințele.

Într-un apartament situat la ultimul etaj din Bucovina, de exemplu, au răsturnat toată mobila pentru a găsi bani și bijuterii.

Proprietarii au fost șocați când și-au văzut locuința întoarsă pe dos, pagubele fiind majore. Plângerile victimelor acestor spargeri au rămas, deocamdată, fără ecou. Până în acest moment, poliția nu a reușit să pună mâna pe nici un făptaș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Spargeri după spargeri la Timișoara! Hoții nu au fost prinși

  1. Se poate asa ceva in Timisoara? Ce face Politia nationala? Ce face Politia locala fosta Comunitara? Mai avem siguranta in acest oras ?

Lasă un răspuns