Soțul unei martore din dosarul ”Poli II” a fost fotbalist…

poli timisoara 1

Pentru unii oameni, un anume eveniment, petrecut în trecut, produce emoții suficient de puternice încât să rămână marcat în memorie pentru multă vreme, în timp ce pentru alții, același moment poate trece neobservat.

Multe persoane s-au întrebat, pe parcursul derulării procesului ”Poli II”, cum de anumiți martori audiați de instanță în legătură cu încheierea contractului de asociere a Primăriei Timișoara cu echipa de fotbal, semnat în urmă cu nouă ani, în vederea acordării unui sprijin financiar nu-și mai amintesc nimic, nici măcar vag, de acel moment, deși au votat proiectul respectiv în calitate de consilieri.

Unii dintre ei nu și-au mai amintit cum anume au votat, alții despre ce asociere era vorba. La prima vedere, ar putea părea greu de crezut, mai ales având în vedere impactul mediatic al acestei asocieri. Cu toate acestea, deși s-ar putea specula că invocarea lacunelor de memorie este cea mai bună apărare în fața instanței atunci când nu dorești să îți asumi responsabilitatea propriilor afirmații, în realitate, din punct de vedere psihologic, astfel de situații sunt reale și sunt trăite de toți oamenii.

Pe de altă parte, însă, au existat și martori care au mărturisit că își amintesc de acel moment mai ales datorită implicării sufletești.

”Îmi amintesc că acest proiect a fost inițiat de Executiv și a fost avizat juridic. S-a numit o comisie din partea consiliului local, din care a făcut parte și avocatul Petre Petrișor, un om al legii, bănuiesc cu scopul de a verifica legalitatea contractului. Ideea de bază era să fie sprijinită echipa Politehnicii, care era un simbol al orașului.

Mi-aduc aminte că atunci când s-a votat proiectul în sală au venit și suporteri timișoreni. Am votat având certitudinea legalității, dar și din suflet, pentru că eu sunt absolventă a Politehnicii, iar acum profesor și doctor, și mai mult decât atât, soțul meu, pe vremea când era student, a fost portar al acestei echipei de fotbal”, a mărturisit fosta consilieră locală Smaranda Popa-Radovan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns