Soțul timișorencei care și-a ucis fetița cere 200.000 de euro

Soțul timișorencei care și-a ucis cu sânge rece fetița în vârstă de patru ani vrea 200.000 de euro daune morale pentru suferința pricinuită în urma morții copilei.

Bărbatul s-a constituit parte civilă în procesul în care este judecată Oana Neț și și-a exprimat doleanța la termenul de ieri, în fața instanței, prin avocatul său.

De cealaltă parte, avocata soției sale a solicitat să se consemneze faptul că și clienta sa a participat, prin intermediul familiei sale extinse, la cheltuielile de înmormântare ale fetiței, cu o sumă pe care inculpata nu și-a putut-o însă aminti, iar pentru a stabili cu exactitate aportul financiar al acesteia, s-a solicitat încuviințarea audierii unui martor în acest sens.
Apărătorul legal al părții civile s-a opus, susținând că dovada plății se poate face doar prin înscrisuri, însă instanța a încuviințat în cele din urmă audierea martorului propus de avocata inculpatei, la termenul următor.
Oana Neț nu este ceea ce în societatea noastră numim ”o femeie bogată”, motiv pentru care este foarte probabil ca avocata sa să încerce să obțină reducerea sumei solicitate de soțul său ca daune morale, folosind orice mijloc legal.
Totodată, inculpatei i s-a adus la cunoștință faptul că, prin recunoașterea faptei, are dreptul de a beneficia de procedura simplificată, aspect care l-a nemulțumit însă pe soțul său, avocatul acestuia încercând să evidențieze inechitatea reducerii pedepsei ca efect al aplicării procedurii raportată la gravitatea faptei comise de inculpată. Reprezentantul parchetului nu a avut obiecțiuni.
În consecință, procesul va continua peste două săptămâni, iar Oana Neț va fi judecată potrivit procedurii simplificate, așa cum prevede legea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns