Şoselele din vestul ţării devin tot mai periculoase, pentru că e plin de şoferi băuţi

Se întâmplă în vestul ţării: cu permisul anulat din anul 2018, prins beat la volan

Şoselele din vestul ţării se transformă, îndeosebi la final de săptămână, în adevărate pericole pentru participanţii la trafic, rezultă dintr-o sinteză a evenimentelor transmisă de IPJ Hunedoara.  Şi nu ne îndoim despre faptul că în Timiş, Caraş-Severin şi Arad situaţia ar fi alta…

La data de 11.04.2021, în jurul orei 23:50, polițiștii rutieri au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 27 de ani, din orașul Uricani, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării tânărului, aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la o unitate medicală din Deva, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, procedură necesară stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deține nici permis de conducere.

La data de 11.04.2021, în jurul orei 21:05, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din orașul Hațeg. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 1,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 10.04.2021, în jurul orei 22:50, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe strada Râul Mare, din orașul Hațeg, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Sântămăria Orlea. În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

CITEŞTE ŞI: Gemenii golului din Dumbrăvița, prinși în ofsaid după ce au ieșit de pe teren

În data de 11.04.2021, în jurul orei 03:40, poliţiştii rutieri au depistat în trafic o femeie de 32 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Libertății, fără a poseda permis de conducere. În cazul femeii, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 12.04.2021, în jurul orei 00:40, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Simeria, autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din Simeria.În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului autoturismului, a rezultat o concentraţie de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şoselele din vestul ţării devin tot mai periculoase, pentru că e plin de şoferi băuţi

Lasă un răspuns