Sorin Supuran, demis de la conducerea STPT: „Voi face cunoscute cauzele pentru care NU ați primit salariile și voi vorbi de jaful făcut de ani de zile chiar de unii care au votat vineri revocarea mea”.

Demis, vineri, de către Consiliul de Administrație din funcția de director al STPT (fostul RATT), Sorin Supuran a reacționat pe Facebook. El anunță că va face, în cadrul unei conferințe de presă pe care o va organiza în 10 august, public raportul de audit. Totodată, va vorbi și despre jaful jaful făcut de ani de zile chiar de cei care au votat revocarea.

„Bună dimineața dragi prieteni, modul lipsit de onestitate și de orice noțiune de fair play în care au acționat vineri în absența mea reprezentanții autorității tutelare în Consiliul de Administrație mă obligă să aduc lămuriri referitoare la decizia de revocare a mea din funcția de Director General al STPT.

Țin să clarific unele aspecte, din respect pentru toți colegii mei din STPT( RATT ) care au crezut că împreună vom aduce o schimbare în transportul public timișorean. Voi face acest lucru într-o conferință de presă pe care o voi organiza în data de 10.08, la sediul. Maracana SRL, str. Mărginii nr. 1 (șoseaua de centură a Timișoarei) unde voi face public și raportul de audit pe care l-am realizat de la preluarea mandatului și până astăzi.

Voi face cunoscute cauzele pentru care NU ați primit salariile și voi vorbi de jaful făcut de ani de zile chiar de unii care au votat vineri revocarea mea despre cum înțelege dl primar Robu să își respecte angajamentele.

Despre cine sunt și pe cine reprezintă Dl Chiș Culiță (preș C.A STPT, sponsorizări, Armonia, investiții), Buboi (foarte mare competență examenul de bac la 37 ani), Avram Stanusoiu (jignea d-nele auditoare de la curtea de conturi că nu au făcut bine raportul. Deplasări externe la Berlin, Geneva pe banii STPT), Bitea (singura calitate slugărnicia și că a început să îi placă la Bogsig), Mateuț și Iapă C., membrii în C.A al STPT. Va mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o!”, a scris Sorin Supuran pe Facebook.

1 Comments
GIGI 30/07/2018
Consilierul Puie Valentin aduna spagile pt Supuran si cand era la Arr la Bucuresti si la Isctr Timis.Consiliera si amanta de la Arr fosta directoare Daniela Dobrila este la puscarie din cauza spagilor luate pt Supuran si a luat faptele pe ea .La puscarie trebuia sa ajunga su consilierul Silaghi Daniel dar acesta s-a retras si a plecat in Germania .Tot la puscarie trebuia sa ajunga si Puie Valentin dupa scandalul cu spaga lunara de 2000 de euro luata de la General Beton pe perioada cat a fost sef . Spagi luate prin intrerpusi .