Sorin Grindeanu, vicepreședinte al UNCJR

grindeanu 2 1

La București a avut loc, marţi, adunarea generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), ocazie cu care s-au completat structurile de conducere. În urma votului președinților de consilii județene din România, Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost ales vicepreședinte al UNCJR.

În cadrul aceluiași eveniment, s-au făcut nominalizări pentru reprezentanții României în Comitetul European al Regiunilor, Sorin Grindeanu fiind ales membru al delegației României.

„Delegația României în Comitetul European al Regiunilor este formată din 15 membrii. Mă bucur să fac parte din această delegație, mă simt onorat să reprezint Timișul și timișenii în comitet și cred că, împreună cu colegii mei, putem realiza lucruri importante. Am mai spus-o și o repet, pun foarte mare accent pe relațiile internaționale, pe accesarea de fonduri europene și cred că din această nouă postură pot să duc la îndeplinire mai multe proiecte pe care urmează să le dezvoltăm în perioada următoare”, a spus președintele CJT, Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Sorin Grindeanu, vicepreședinte al UNCJR

  1. asta se intampla atunci cand, cica, in spate ai ditamai partidul … chestia e ca toti sunt fomisti, iar in loc sa manance numai unul, mai sunt o suta care s-au pus la masa … cineva spunea odata: „daca am de asfaltat o strada, 20% vrea partidul, 20% vreau si eu …. asfaltam de diferenta!” si culmea – tot un om din mai marele PSD … In momentul in care Grindeanu a aterizat la Consiliul Judetean – am spus ca e un om slab, cu caracter infect, care isi va arata doar „muschii” si se v-a melita ca va face si va drege … multi m-au contrazis si acum multi incep sa-mi dea dreptate … bine ca prioritate ZERO era organigrama si desfiintarea anumitor structuri pentru a-si aduce oamenii in pozitii … JENANAT!!!!

Lasă un răspuns