Sorin Grindeanu, mesaj pentru cei care câștigă licitații în transporturi: ”Cumpărăm drone și transmitem live modul în care lucrați”

Sorin Grindeanu, mesaj pentru cei care câștigă licitații în transporturi: ”Cumpărăm drone și transmitem live modul în care lucrați”

Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor și vice-premier în Guvernul Ciucă, a avut o întâlnire la Timișoara cu o parte din structurile aflate în subordinea ministerului pe care-l conduce. Iată primele sale concluzii, avantajul fiind că Grindeanu a deținut poziții de conducere la nivel local și județean, ca atare, este familiarizat cu situația din Timiș.

În privința Centurii de Sud, noul ministru s-a declarat total nemulțumit de modul în care înaintează lucrările, stadiul acestora fiind doar de 40 la sută. ”O să vin din două în două săptămâni, ca să văd cum avansează acest șantier. Acum, lucrurile nu merg cum ne-am dori noi”, a spus Grindeanu.

Ministrul este nemulțumit și de modul în care se prezinta lucrurile la descărcarea de la Sânandrei, unde câștigătorul licitației nu s-a apucat de treabă, deși autorizația de construire datează din 12 iulie: ”Practica asta trebuie să înceteze”.

O altă latură pe care Sorin Grindeanu va pune accent este modul în care va fi folosită infrastructura rutieră, cu trimitere la camioanele supraîncărcate care tranzitează arterele țării. În acest sens, ministrul transporturilor l-a invitat pe directorul ISCTR Timiș să meargă pe drumurile județene, ca să vadă coloanele de TIR-uri. Sorin Grindeanu a spus că, de 30 de ani, Statul Român are mari datorii către cetățeni și că trebuie să se înceapă plata lor, mizând pe faptul că are o echipă de colaboratori serioși.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea filmului. Un mare actor s-a stins din viață, răpus de o boală cumplită. Era născut la Timișoara

Interesantă este și modalitatea de lucru pe care ministrul vrea să o aplice, aceasta fiind inspirată din perioada în care a fost viceprimar la Timișoara și a filmat lucrările care se efectuau la Calea Torontalului. ”Vom cumpăra drone la Ministerul Transporturilor și vom transmite live pe site-ul ministerului modul în care lucrează cei care câștigă licitațiile”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Grindeanu, mesaj pentru cei care câștigă licitații în transporturi: ”Cumpărăm drone și transmitem live modul în care lucrați”

  1. Intreb si eu!Stiut fiind faptul ca guvernarile PSD sunt campioane la „studii”!Sunt necesare studii de prefezabilitate?! De fezabilitate?! Cine si cu cat le plateste?!Cine castiga licitatia pentru achizitia dronelor si daca in caietul de sarcini, dronele achizitionate vor avea pentru „stimularea” in teren si armament sau vor lansa fluturasi cu chipul lui Ecaterina Teodoroiu, proaspat pregatita de lansare la BNR?!

Lasă un răspuns