Primul șef ”zburat” de ministrul Transporturilor, la Timișoara

Primul șef ”zburat” de ministrul Transporturilor, la Timișoara

Sorin Grindeanu, aflat la Timișoara, a transmis un prim mesaj de schimbare a unor persoane din conducerea structurilor aflate în subordine. Practic, după declarația noului ministru al Transporturilor, directorul Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, Dorel Grădinaru, este aproape ”zburat” din funcție.

Grindeanu i-a cerut, momentan, să-și facă o autoevaluare, pe care o așteaptă în cel mult o săptămână.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, mesaj pentru cei care câștigă licitații în transporturi: ”Cumpărăm drone și transmitem live modul în care lucrați”

Ministrul Transporturilor a precizat că a remarcat niște indicatori care nu dau neapărat bine și că nu înțelege cum au crescut cheltuielile de personal tocmai în perioada pandemiei:

”Au plecat 46 de oameni și au venit 64, iar cifra de afaceri a scăzut cu 30 la sută. Pe de altă parte, când intri în aeroport, ai impresia că a trecut pe acolo Al Doilea Război Mondial”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Primul șef ”zburat” de ministrul Transporturilor, la Timișoara

  1. Excelent! Poate cineva in tara noastră să  si faca datoria. OAMANII angajați nu iau in serios munca pt sunt care angajați indiferent ce loc de muncă sau funcție. Lipsește conștiința și seriozitate. Ziua trece,leafa merge. Încotro mergem?? Felicitări dlui Grindeanu dacă si tine promisiunea de a face ordine.Sa desființeze lipetile cu coada,muncitorii stau in lipsa,fumează etc. In USA liopetile au coada scurtă. Opinia mea.  Trist!

  2. Pana acum nu a văzut cei in aeroport ca doar mergea des la București . Îl aduce inapoi pe Idolu de la PSD,asta-i vrăjeala de popă obosit,sa vedem ce aduce bun in Timișoara și in vest fiind ministru la transporturi

  3. Dar beizadelele angajate de fostul primar pe post de directori pe la companii de stat din Timisoara cum ramane? ( societatea de transport public timisoara) etc.
     

Lasă un răspuns