Sorin Grindeanu contrazice FMI, chiar şi după vestea bună primită

Sorin Grindeanu1

Fondul Monetar Internațional (FMI) a revizuit în creștere, de la 3,8% până la 4,2%, estimările privind evoluția economiei românești în acest an, potrivit celui mai nou raport „World Economic Outlook”, publicat marți de instituția financiară internațională în avanpremiera reuniunii de primăvară.

Premierul Grindeanu nu este mulţumit, pentru că prognoza încă nu se apropie de estimările Executivului.

„FMI și-a îmbunătățit estimările pe 2017 pentru economia românească. Șomajul estimat a scăzut de la 6,2 la 5,4%. Iar estimarea evoluției economiei crește de la 3,8 la 4,2%. În continuare, inclusiv după discuțiile cu Ministerul de Finanțe și Comisia de Prognoză, îmi păstrez opinia că economia românească va înregistra, în acest an, o creștere de 5.2 la sută. Guvernul s-a angajat să susțină mediul de afaceri din România și vom lua toate măsurile în acest sens. De asemenea, creșterea economică trebuie să se vadă și în veniturile românilor”, scrie Grindeanu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Grindeanu contrazice FMI, chiar şi după vestea bună primită

  1. Oameni buni, fiti sinceri..priviti imaginea de mai sus cu prim ministrul nostru….ce vedeti?? sunteti linistiti cu o astfel de atitudine?? intotdeauna afiseaza ceea ce vedeti …privirea, zambetul credeti ca asa trebuie sa fie in cazul unui prim ministru? Il observ la fiecare aparitie fara sa cunosc competentele dansului si meritele dansului, dar ceea ce vad ma nelinisteste si nu am incredere…nu au fost altii ma buni , stim asta…insa parca din ce in ce mai mult politicienii nostri nu mai au nici acea prestanta ce este necesara..apar diversi indivizi care parca ..nu se potrivesc locului inalt din stat pe care il ocupa si sunt nelinistita fara sa ma simt in siguranta.Plutim in deriva cu totii, avem nevoie de politicieni darzi si competenti care sa se faca simtiti pentru tara.Dureros din pacate !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *