Sorin Grindeanu: „Cerem comisie de anchetă pentru măsluirea datelor din pandemie”

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, speră ca USR PLUS să treacă de la vorbe la fapte și să voteze pentru înființarea unei comisii parlamentare care să ancheteze măsluirea datelor din pandemie.

Social-democrații au depus o astfel de cerere încă de acum două săptămâni, însă partidele aflate în coaliția de guvernare s-au opus.

În lumina celor declarate acum de Vlad Voiculescu, ministrul destituit, PSD se așteaptă ca USR să voteze pentru înființarea acestei comisii.

”PSD a avut dreptate. Datele din pandemie au fost măsluite, iar guvernul a restricționat o serie de drepturi  ale românilor: accesul la tratament, la educație, activitatea agenților economici. PSD a avut dreptate și în ceea ce privește tunurile Unifarm, în timp ce românii erau ținuți în case. Or, acum, USR are obligația să treacă de la vorbe la fapte”, spune Grindeanu.

 

5 Comments
Sandor 4 mai 2021
Ăștia de la psd probabil că ar trebui trimisi în India.Probabil că le este greu sa fie demnitari si sa nu mai poată fura.PSD ESTE PARTIDUL CRIMEI ORGANIZATE LA NIVEL GUVERNAMENTAL.
antipsdpevecie 17 aprilie 2021
Inca au tupeu acesti psd isti sa mai deschids gura si sa se bage in seama  dupa ce au nenorocit aceasta tara ar trebui sa taca ca inafara de un numar tot mai redus de batrini  si de tarani din oltenia si moldova si,ceva din Baragan care se uita la a3 si romania tv nu ii mai asculta nimeni.
vio 17 aprilie 2021
De fapt toti care se afla la "ciolan" au interes!! Aceste interese au diferite "fatete". Unii sa si apere scaunul, altii sa toace banii din buget.
Claudiu cel tare viteaz 17 aprilie 2021
@Claudiu, bravo, ai dat dovadă de inteligență maximă. De userist, firește. Când un analfabet funcțional schimbă placa e fiindcă nu are argumente. E sportul useriștilor, al celor pregătiți oricând să sară în barca politică a altora, că mai mult de-atât nu-i duce cultura de pe Facebook. Comentează pe fond, că nici bunicii sau părinții tăi nu sunt scutiți de covid. Evident că nici tu și posibilii tăi urmași. Zii ceva despre măsluirea datelor, că Grindeanu nu mă interesează. Cum e cu comisia?
Claudiu 17 aprilie 2021
Mai Sorine nu uita, erai cu*va lui Dragnea. Ai vandut pe toată lumea și te raspandeai ca ciuma.