Sorin Grindeanu cere demiterea şefului CNAIR, Cătălin Homor

Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: "Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge"

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să-l demită pe directorul CNAIR, Cătălin Homor, argumentând că nu e posibil ca, la 14 ore de la ridicarea codului portocaliu, să existe drumuri naţionale şi autostrăzi blocate de zăpadă.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a cerut, sâmbătă, demiterea prefectului de Giurgiu, Zorinel Niculcea, după ce susţine că a încercat să îl contacteze pe acesta timp de câteva ore şi nu a reuşit.

Premierul Sorin Grindeanu s-a implicat direct în rezolvare crizei apărute după ce zeci de români au fost prinși în zăpada de pe autrostrada ce leagă Bucureștiul de Constanța.

Grindeanu a luat legătura cu toate stațiile de benzină de pe A2 care au găzduit călători și le-a mulțumit angajaților pentru ajutorul acordat. El le-a transmis că dacă au nevoie de ceva, să apeleze cu încredere.

În plus, forțele MAI au ajuns și ele la benzinării pentru a aduce provizii și pentru a încerca să-i transprote pe cei care s-au adăpostit în stații.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Grindeanu cere demiterea şefului CNAIR, Cătălin Homor

  1. Deja a primit ORDINE de la sefu Dragnea … TARANE – ESTI DE 3 ZILE UNS SI DEJA DAI OAMENI AFARA!
    ESTI VARZA – DU-TE LA TINE LA CS SI FA ORDINE – AICI N_AI CE SA CAUTI MUCOSULE … AI MAI DAT SI CONTRACTE LA TIMIS DE 65.000 de lei LA NISTE AMANETI, NO-NAME – vezi mfinante.ro CAND FIRME DE RENUME au preturi de 4-5.000 de Euro … ESTI JALNIC si PATETIC!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.