Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: „Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge”

Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: "Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge"

Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: „Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge”

Sunt probleme la compania aeriană românească TAROM care se vor lăsa cu demiteri.

În următoarele zile, directorul general al companiei, Mihăiță Ursu, va fi schimbat din funcţie, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, marţi seara, în exclusivitate, la Antena 3.

Mihăiță Ursu este la cel de-al doilea mandat de director al TAROM, cu susţinerea PNL.

CITEȘTE ȘI: Din august, autovehiculele staționate în zona pietonală a Timișoarei vor putea fi ridicate

„Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo şi voi lua o decizie în zilele următoare.

Cine nu înţelege că acel plan trebuie pus în aplicare astfel încât să încercăm să salvăm TAROM înseamnă că trebuie să plece.

Faptul că lălăim anumite lucruri şi spunem „lasă că vedem cum facem”, nu mai merge. Nu mai merge şi lucrurile acestea se vor termina rapid. Vă asigur de acest lucru.

În cazul TAROM, România nu îşi permite să piardă o companie naţională ca alte ţări. Bulgarii şi ungurii şi-au pierdut companiile naţionale”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la emisiunea În faţa naţiunii, de la Antena 3.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *