Sorin Frunzăverde, condamnat la doi ani de închisoare. Cu suspendare!

Liderul PNL Sorin Frunzăverde a fost condamnat la închisoare în dosarul în care e acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit în campania electorală prezidențială. Frunzăverde a primit doi ani de închisoare, dar cu suspendare. Decizia aparține Tribunalului Caraș-Severin și nu este definitivă.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin, liberalul Sorin Frunzăverde, a organizat cu patru zile înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale o şedinţă în care a făcut planul cum să obţină cât mai multe voturi pentru Klaus Iohannis.

Asta reiese din rechizitoriul DNA prin care acesta a fost trimis în judecată pentru folosirea influenţei pentru obţinerea unui folos necuvenit alături de vicepreşedintele Ionesie Ghiorghioni. El va sta însă în spatele gratiilor. A fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit la doi ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor la un an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, la încă un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, la plata a 27.000 de lei amendă penală. Ionesie Ghiorghioni va executa în final trei ani şi două luni de închisoare, în regim de detenţie, la care se adaugă amenda de 27.000 de lei, dar şi pedeapsa de şapte ani şi patru luni de închisoare primită deja în dosarul şpăgilor pretinse omului de afaceri Valentin Armaşu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns