Sorin Cazacu, patru clasări pe podium la europeanul de powerlifting!

Patru medalii – două de aur, una de argint şi una de bronz – este bilanţul lui Sorin Cazacu la Campionatul European de Powerlifting rezervat categoriei de vârstă Masters 1, competiţie ce s-a desfăşurat, săptămâna trecută, la Sibiu.

Concurând la categoria 120 de kilograme, titratul sportiv timişorean a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la probele de genuflexiuni (352,5 kg) şi împins din culcat (270 kg), s-a clasat pe locul al doilea total (880 kg) şi a fost al treilea la îndreptări (257,5 kg).

El a fost testat pentru doping în cadrul întrecerii de pe Cibin.

Campionatul European a fost organizat în premieră de Federaţia Română de Powerlifting.

„Vreau să mulţumesc familiei mele, domnului preşedinte Ovidiu Pănăzan pentru organizare şi pentru că m-a susţinut şi a fost lângă mine necodiţionat, colegilor de lot, prietenilor mei Radu Uţă, Dragoş Ţarălungă, Bogmiradi, Levente Revesz, domnului profesor Dinu Barbu, lui Cosmin Şorban, Eugen Cacherda, Euseb Samargi, prietenul meu din America Tavi Leonte, lui Vivian Vucea, Ancăi Balogh Wittman, lui Romeo şi tuturor celor care m-au susţinut şi mă susţin în continuare”, ne-a declarat Sorin Cazacu.

Următoarea bornă importantă din cariera de powelifter a sportivului timişorean este Campionatul Mondial din Africa de Sud, ce va avea loc în prima jumătate a lunii octombrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns