Soldații ruși s-au blocat cu un tanc și un obuzier în noroi și le-au abandonat (video)

Soldații ruși s-au blocat cu un tanc și un obuzier în noroi și le-au abandonat (video)

Ucraina pare să-i fi luat prin surprindere pe soldații ruși veniți să o cucerească. Asta reiese dintr-un videoclip postat pe rețelele de socializare în care apar un tanc și un obuzier ale armatei ruse, despre care cel care a filmat clipul spune că au fost abandonate după ce s-au blocat în noroi.

„Abandonate? Un tanc rusesc și un obuzier s-au blocat în noroi. Invadatorii le-au abandonat și au fugit”, scrie cel care a filmat clipul.

Tancurile și echipamentele de luptă abandonate pe marginea drumului, normalitatea invaziei ruse în Ucraina. Potrivit relatărilor localnicilor, dar și a soldaților prinși de trupele ucrainene, trupele ruse se confruntă cu probleme de combustibil și hrană, motiv pentru care abandonează echipamentele și caută adăpost sau hrană.

Echipamentele militare abandonate nu sunt singurele dovezi ale problemelor armatei ruse. Zeci de soldați ruși s-au predat forțelor armate ucrainene, a anunțat șeful administrației regionale din Harkov, Oleg Sinegubov.

Potrivit acestuia, „soldații ruși sunt flămânzi și complet demoralizați. Nu au nicio legătură cu comandamentul central, nu înțeleg și nu cunosc acțiunile ulterioare. De la începutul atacului asupra Ucrainei, nu au primit hrană și apă sau rezerve de combustibil”, spune Sinegubov, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *