Şoferul microbuzului şcolar care pipăia elevele şi le săruta cu forţa e revoltat că a fost trimis la închisoare

microbuz scolar 4

Şoferul microbuzului şcolar care pipăia elevele şi le săruta cu forţa e revoltat că a fost trimis la închisoare. Bărbatul, care e din tarcău, a primit o condamnare definitivă cu executare.

Un bărbat din Tarcău, judeţul Neamţ, angajat ca şofer pe un microbuz şcolar, a fost condamnat definitiv la închisoare în regim de detenţie, fiind acuzat că a agresat sexual mai multe eleve pe care le transporta la şcoală.

Sentinţa definitivă a fost pronunţată de Curtea de Apel Bacău şi răstoarnă hotărârea instanţei de fond (Judecătoria Bicaz) care stabilise condamnarea şoferului de microbuz la închisoare cu suspendare.

Decizia Judecătoriei Bicaz a fost contestată de procurori, iar apelul acestora a fost admis de magistraţii Curţii de la Bacău, care au decis ca şoferul de microbuz, judecat pentru agresiune sexuală în formă continuată, să stea trei ani în spatele gratiilor. Decizia definitivă vine după după trei ani de la comiterea faptelor.

Agresorul, Sorin Baciu, era angajat ca şofer pe unul din microbuzele şcolare care efectuează transportul elevilor din comuna Tarcău, efectuând două curse dimineaţa şi două la sfârşitul programului şcolar. Bărbatul a fost acuzat că în timpul efectuării deplasărilor avea un comportament deviant faţă de eleve, pe care le îmbrăţişa, le mângâia în zone intime sau le săruta cu forţa.

În faţa anchetatorilor şoferul s-a apărat invocând că obişnuia să aibă un comportament apropiat cu copiii pe care-i transporta, ba chiar să-i sărute părinteşte pe frunte, justificarea sa fiind că iubeşte copii.
Cercetările efectuate în cauză au relevat însă faptul că, comportamentul şoferului de microbuz depăşea limitele unei relaţii obişnuite de ocrotire a elevilor, ieşirile sale manifestându-se în manieră diferită cu privire la unele dintre elevele pe care le transporta.

Bărbatul e vinovat de agresarea a doua fetiţe de 7 şi 9 ani şi a altor două de 13, ani, eleve în clasa a 7-a.

„Pe lângă faptul că avea grijă ca întotdeauna să fie singur cu persoana vătămată atunci când acţiona, obişnuia să tragă perdelele şi să iniţieze discuţii intime, jenante pentru minore, de tipul comportamentului sexual al acestora, dacă sunt virgine sau nu, dacă au remarcat cum se uită băieţii după ele (chiar şi cu privire la aceste discuţii persoanele vătămate au avut o rezervă de relatare a amănuntelor) discuţii care se sfârşeau cu un sărut forţat al victimei”, se menţionează în hotărârea instanţei.

Bărbatul a şocat instanţa, atunci când s-a arătat revoltat de decizia de a fi trimis la închisoare: „Reacţia inculpatului de tipul ”da ce, le-am violat?” este elocventă pentru percepţia sa asupra evenimentelor care se coroborează cu concluziile expertizei psihiatrice la care a fost supus în cursul urmăririi penale care a reţinut în observaţie tulburare de personalitate cu perturbarea instinctului sexual.”, au invocat judecătorii în hotărârea de condamnare, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Şoferul microbuzului şcolar care pipăia elevele şi le săruta cu forţa e revoltat că a fost trimis la închisoare

  1. Corect, are dreptate omul să fie revoltat ! Cum să îl trimită la pușcărie ? Trebuia să fie trimis la ștreang sau în fața plutonului de execuție și abia atunci se putea vorbi de o pedeapsă corectă, care își îndeplinea și rolul de a descuraja pe alți demenți amatori de asemenea vitejii !

Lasă un răspuns