Șoferii cu tupeu își rezolvă orice problemă

parcare spitalul militar

Haosul din traficul timișorean, unde funcționează legea… bunului plac, este din ce în ce mai accentuat.

parcare spitalul militar1Judecând după modul în care unii înțeleg conceptul de șoferie, am putea concluziona că, dacă li s-ar permite, anumiți conducători auto nu s-ar sfii să intre cu mașina prin magazine ca sa-și facă aprovizionarea sau ar parca-o lângă patul de spital, dacă ar avea nevoie să fie oblojiți.

Legat de parcare, în Timișoara este la modă să-ți lași mașina cam oriunde. Se parchează pe trotuare, pe locurile destinate altor categorii, pe străzile unde staționarea este interzisă, în dreptul altor autovehicule.

parcare spitalul militar2Soluții se găsesc, e nevoie doar de tupeu. În zona Pieței ”700”, în fața Spitalului Militar, s-a încropit cea mai nouă parcare clandestină.

Urcate pe trotuar, claie peste grămadă, zeci de mașini se odihnesc, în voie, într-o ilegalitate tacită.

Nu doar că deranjează mersul pietonal, dar le obstrucționează și pe cele parcate regulamentar, majoritatea acestora din urmă aparținând angajaților unității spitalicești.

Dar cine să-i deranjeze pe șoferii certați cu bunul-simț, când până și poliția parchează acolo?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Șoferii cu tupeu își rezolvă orice problemă

  1. De acord d-na Ginina. Dar unde sunt parcarile promise de primarul N.Robu inca de la primul mandat. Despre aceste promisiuni neonorate de ce nu scrieti ?

  2. Situatia nu se va schimba atata timp cat nu se vor face parcari. In plus, din nefericire, in Romania posesia unei masini este o necesitate sociala fara de care nu te poti inscrie in randul celor cu staif. In toate orasele mari ale lumii europene se circula cu transportul in comun, la bietul roman fudulia e mare si uite asa numarul masinilor a depasit numarul cetatenilor. Intr-un oras neadaptat numarului mare de masini, s-a ajuns la sufocare pe toate strazile. Trebuie umblat la cauza, nu la consecinte. Faceti parcari decente si transport in comun decent, prima va elibera strazile de masini parcate ilegal, a doua va incuraja cetateanul sa foloseasca autobuzul in loc sa contribuie la inghesuiala din trafic.

  3. În piața 700 există o parcare subterană, dar e pe bani. Adică după ce că trebuie să faci câteva sute de metri din parcare la birt, trebuie să mai și plătești!
    Care cocalar ar face asta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *