Șoferii care parchează pe Calea Martirilor sunt arși la buzunare

calea martirilor parcare

Polițiștii locali au aplicat, în ultima săptămână, de când au început acțiunile de fluidizare a traficului pe Calea Martirilor, un număr de 151 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au oprit sau staționat pe prima bandă de circulație.

De asemenea, tot din zonă a fost dispusă ridicarea unui autovehicul al cărui proprietar nu a ținut cont de avertizările și sancțiunile aplicate pe artera respectivă, lăsându-și mașina parcată în acel perimetru.

CITEȘTE ȘI: Contestații în Timiș, sute de elevi nemulțumiți

Reamintim că în urmă cu o săptămână au fost montate indicatoare rutiere și s-au aplicat 185 somații prin care locatarii și persoanele care tranzitează zona au fost informați cu privire la noile reglementări privind oprirea și staționarea pe Calea Martirilor, între bulevardul Liviu Rebreanul și strada Mareșal Constantin Prezan, care a devenit funcțională la patru benzi. De menționat este faptul că o mare parte dintre conducătorii auto au înțeles noile restricții și s-au conformat încă din primele zile, eliberând carosabilul.

premii iulie

Sancțiunile aplicate conducătorilor auto, conform OUG 195/2002, sunt între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire sau staționare. Polițiștii locali efectuează zilnic verificări pentru a stabili dacă se respectă prevederile legale în zona menționată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns