Șoferi rămași fără autoturisme, la Timișoara

masini ridicate

Șapte autoturisme au fost ridicate de polițiștii locali și SDM, în doar două zile. Este vorba despre mașini care erau staționate neregulamentar și încurcau circulația altor vehicule sau a bicicletelor.

”Astfel de acțiuni se desfășoară zilnic, principalele aspecte pe care le au în vedere polițiștii locali fiind cele referitoare la respectarea de către conducătorii auto a prevederilor legale privind oprirea, staționarea, parcarea, blocarea accesului.

Au fost luate măsuri de sancționare a conducătorilor auto și de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori incinta unor imobile, în cazurile flagrante, unde oprirea sau staționarea afectează fluența circulației.

Cele mai multe probleme de acest gen au fost constatate pe străzile Str. Paris, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, Piața Huniade, Piața Regina Maria, I.C. Brătianu, M. Eminescu, Mărăști, fiind ridicate, în ultima luna un număr de 61 de autovehicule”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Amenzile pentru parcarea nepermisă sunt cuprinse între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *