Șoferi drogați sau sub influența alcoolului, depistați în trafic de polițiștii bănățeni

Șoferi drogați sau sub influența alcoolului, depistați în trafic de polițiștii bănățeni

Șoferi drogați sau sub influența alcoolului, depistați în trafic de polițiștii bănățeni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au organizat o acțiune pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența alcoolului și a drogurilor, prevenind astfel accidentele rutiere produse din această cauză.

Astfel, luni, la ora 18.18, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Calea Caransebeșului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reșița, care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

Totodată, în noaptea de luni spre marți, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, pe strada Sfânta Varvara, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate, care se afla sub influența substanțelor psihoactive. Testarea a indicat rezultat pozitiv pentru THC.

Tot în cursul nopții, la ora 00.36, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Ticvaniu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sportului, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru amfetamină.

CITEȘTE ȘI: Evaluare inițială standardizată la română, matematică și engleză pentru elevii claselor a IV, a V-a și a IX-a din Timiș

În jurul aceleiași ore, polițiștii de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au depistat un alt conducător auto care conducea un autoturism pe strada Hațegului din oraș, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul de 55 de ani din comuna Zăvoi avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate persoanele depistate la volan sub influența substanțelor psihoactive și a alcoolului au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *