Șofer român de TIR amendat cu 8.000 de euro în Italia. Camionul i-a fost confiscat pe loc

tir 21

Un șofer român de TIR a fost amendat cu peste 8.000 de euro în Italia, după ce a fost descoperit în trafic, la Florența, cu sute de capre vii îngrămădite în remorcă. Românul, care încărcase animalele în România, ar fi trebuit să ajungă cu ele la un abator din Foligno, Umbria. A fost însă oprit de un echipaj de poliție în Florența, în urma unui denunț făcut de un grup de activiști pentru drepturile animalelor care a constatat că numărul caprelor era cu mult mai mare decât capacitatea camionului.

O patrulă de carabinieri a interceptat camionul în zona Campi Bisenzio și l-a oprit pentru control. Șoferul, un român în vârstă de 50 de ani, a declarat că plecase din România în după amiaza zilei precedente, cu o încărcătură de 550 de capre destinate unui abator din Foligno, scrie lanazione.it.

La o verificare mai atentă a documentelor, carabinierii au constatat că șoferul nu a făcut o oprire necesară în Bari, unde animalele trebuiau adăpate, așa că au cerut să deschisă camionul și să vadă starea în care se află.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șofer român de TIR amendat cu 8.000 de euro în Italia. Camionul i-a fost confiscat pe loc

Lasă un răspuns