Şofer prins circulând cu 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h, lângă Timişoara

Şofer prins circulând cu 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h, lângă Timişoara

Şofer prins circulând cu 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h, lângă Timişoara

În perioada 28 – 30 iulie a.c., polițiștii timișeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a deținerii și consumului de substanțe interzise sau alcool la volan, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În aceste zile, au fost legitimate 348 de persoane, controlate 320 de autovehicule, efectuate 320 de testări cu aparatul etilotest și 16 cu aparatul drugtest.

Potrivit IPJ Timiş, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 327 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor rutiere, dintre acestea 150 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, cât și pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991.

La regimul rutier au fost constatate 5 infracțiuni, au fost reținute 42 de permise de conducere(majoritatea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză) și retrase 5 certificate de înmatriculare.

La data de 29, polițiștii au oprit pe DN59, la intersecție cu localitatea Pădureni, un bărbat în vârstă de 46 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 146 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

În acelaşi loc, poliţiştii rutieri au oprit un bărbat în vârstă de 50 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Şoferului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

CITEŞTE ŞI: Un nou șef la Protecția Copilului Timiș, nu cu concurs, ci tot din pix

În 30 iulie, un bărbat a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului un autoturism pe strada Socrate din Timișoara. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *