Şofer din Timiș, oprit de poliție cu focuri de armă. Era băut, fără permis şi fără declarație care să-i justifice deplasarea

masina politie 5

Polițiștilor li s-a părut ceva suspect la o mașină, pe raza localității Recaș, așa încât i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. Acesta a accelerat, încercând să scape de patrulă, care imediat a plecat pe urmele lui.

Polițiștii au fost nevoiți să tragă patru focuri de armă în plan vertical. Abia atunci au reușit să-l oprească pe fugar și și-au dat seama care au fost motivele care l-au îndemnat pe acesta să încerce să scape de ei.

Nu doar că nu avea asupra lui declarația pe proprie răspundere care să-i justifice deplasarea, dar nu deținea permis de conducere și băuse, etilotestul indicând 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, un bărbat de 26 de ani, s-a ales cu dosar penal. În plus, a fost deja amendat pentru că nu a respectat restricțiile de circulație impose prin Ordonanța Militară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şofer din Timiș, oprit de poliție cu focuri de armă. Era băut, fără permis şi fără declarație care să-i justifice deplasarea

  1. Nu poate fi SOFER daca nu are PERMIS de conducere auto! Gasiti o exprimare CORECTA pt. persoane fara pregatirea necesara care conduc autovehicole. Oare un patron de club de fotbal ,daca se echipeaza ca un fotbalist si, trage un sut la poarta (de fotbal) si mingea intra in plasa inseamna ca a inscris un gol si este fotbalist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *