Nervi întinși la maximum! Cinci ore au de așteptat românii la Nădlac II pentru a intra în țară

nadlac 2

Persoanele care se prezintă la intrarea în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II sunt nevoite să aştepte, luni, în jurul prânzului, cel puţin cinci ore pentru procedurile de tranzitare, din cauza aglomeraţiei.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru Agerpres, că aglomeraţia este cauzată de restricţiile impuse de Ungaria, care asigură un culoar verde de traversare a ţării doar pe timp de noapte. Astfel, luni dimineaţă au ajuns la graniţa română mii de persoane.

CITEŞTE ŞI: China a fost dată în judecată pentru răspândirea noului coronavirus. SUA susţin că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice

„Se lucrează pe opt artere de intrare, dar se înregistrează un număr mare de autoturisme care au ajuns la PTF Nădlac II pentru tranzitare. De asemenea, aici se fac în continuare controalele sanitare care au ca scop prevenirea răspândirii COVID-19”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Filip Ionuţ Matei.

În 24 de ore, respectiv de duminică la ora 8, până luni la ora 8, nu mai puţin de 5.900 de persoane au intrat în România prin PTF Nădlac II, cu 2.300 de mijloace de transport.

La PTF Nădlac I, unde, de asemenea, este permisă tranzitarea, se aşteaptă 30 de minute, iar controlul se face pe o arteră de intrare în ţară, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nervi întinși la maximum! Cinci ore au de așteptat românii la Nădlac II pentru a intra în țară

  1. Băgați pe toți absolut toți în carantină cît vreti în izolare veti ajunge la 200 000 cît de curînd cînd o să îi controlați pe toți si cine ii va controla pe toți aveti hoteluri care stau goale aveti clădiri ale statului care stau goale cît o sa mai așteptați.

Lasă un răspuns