Șofer cu permisul suspendat, prins pe autostradă cu 187 km/h. Poliţiştii l-au filmat cum dădea flash-uri celui din fața sa (video)

Șofer cu permisul suspendat, prins pe autostradă cu 187 km/h. Poliţiştii l-au filmat cum dădea flash-uri celui din fața sa (video)

Un șofer cu permisul suspendat a fost prins de polițiști cu 187 km/h. El a fost surprins când dădea flash-uri șoferului din fața sa ca să elibereze banda pe care circula. Șoferului i-a fost prelungită suspendarea și i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis de conducere.

„Suntem peste tot! Priviți cu atenție! Vedeți flash-urile? Dar viteza indicată de <pistolul> colegului nostru? Dar faptul că nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice? Unele se văd, unele nu! Toate cele de mai sus se pedepsesc… amendă, alte 120 de zile adăugate la perioada de suspendare, dar și dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Să ne vedem cu bine! – Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A2”, potrivit Poliției Române.

Polițiștii au postat și filmarea, în care se vede cu șoferul dădea flash-uri celui din fața sa ca să elibereze banda pe care circula, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șofer cu permisul suspendat, prins pe autostradă cu 187 km/h. Poliţiştii l-au filmat cum dădea flash-uri celui din fața sa (video)

  1. E prea putin dosar penal. Trebuia arestat preventiv pe 30 zile. Asemenea specimene pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *