Şofer bănățean salvat de jandarmii montani

sofer in zapada

Atunci când îți pui viața în pericol, în mod indirect, o pui și pe a salvatorilor tăi.

Acest lucru l-a făcut și un taximetrist, care a ignorat semnul de circulație, acces interzis, și a încercat să urce pe Muntele Semenic, dinspre localitatea Slatina Timiș, cu autoturismul de serviciu.

Din cauza depunerilor masive de zăpadă, a drumului impracticabil, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a rămas blocat în nămeți, părăsind partea carosabilă.

În mod conștient de riscul la care s-a expus, a apelat numărul unic de urgență 112, cerând sprijinul jandarmilor montani.

Deplasarea până la autoturismul înzăpezit a durat aproximativ 2 ore, acesta aflându-se într-o zonă greu accesibilă și închisă traficului public, jandarmii montani, fiind chiar ei nevoiți a curăța cu lopețile drumul pentru a putea continua deplasarea.

Asigurându-se că persoana în cauză este în siguranță, jandarmii montani au deszăpezit autoturismul, pe care au reușit să-l repună pe partea carosabila.

În acest moment bărbatul este acasă în mijlocul familiei, iar jandarmii au ajuns la post, unde așteaptă pregătiți să intervină pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.

 

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şofer bănățean salvat de jandarmii montani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *