Explozie de proporţii în centrul Parisului. Cel puţin 4 morţi și peste 30 de răniţi

explozie paris

O puternică explozie s-a produs în Paris, sâmbătă dimineață. Deflagrația s-a înregistrat chiar în centrul Capitalei Franței. Mai multe clădiri au fost distruse sau avariate, spun martorii.

(Actualizare): Ministrul de Interne al Franței, Christophe Castaner, anunță că cel puțin 4 oameni au murit în explozia din Paris. Conform presei, care citează surse medicale, sunt și cel puțin 36 de răniți. 12 dintre ei sunt în stare critică.

Explozia, extrem de puternică, s-a produs pe Rue de Trevise, în centrul Parisului. Anchetatorii au anunțat inițial că sunt mai mulți răniți. Explozia s-a produs la o brutărie de pe stradă. Cel mai probabil, ar fi vorba despre o scurgere de gaze care ar fi dus la dezastru, cred polițiștii.

Imaginile postate de martori pe rețele de socializare arată distrugeri masive. Suflul a devastat mai multe clădiri. De asemenea, mașinile de pe stradă au fost distruse.Haos s-a instalat și pe străzile învecinate.

Autoritățile au lansat un apel populației, să evite zona unde s-a produs explozia. Pompierii au intervenit masiv la locul deflagrației. Au venit inclusiv cu autospeciale cu scări, folosite pentru a ajuta locatarii de la etajele superioare din clădirile avariate de suflu.

Oamenii au fost evacuați din imobilele afectate. La locul exploziei a venit și premierul francez Edouard Philippe.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *