Şoc în Cupa României: ASU Politehnica Timişoara – ACS Poli Timişoara

Şoc în 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal! În urma tragerii la sorţi efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului, unul dintre meciurile fazei menţionate va fi ASU Politehnica Timişoara – ACS Poli Timişoara!

Data întâlnirii nu a fost fixată, duelurile urmând să se desfăşoare în perioada 24-26 octombrie. Gazdă va fi trupa alb-violetă din eşalonul secund şi nu se ştie încă dacă partida va avea loc pe stadionul „Dan Păltinişanu” sau pe arena „Ştiinţa”.

Celelalte confruntări din 16-imile de finală ale Cupei României sunt următoarele: FC Botoşani – CFR Cluj, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CSU Craiova, FC Argeş – CSM Poli Iaşi, Concordia Chiajna – Astra Giurgiu, CS Sănătatea Cluj-Napoca – FCSB, CSM Şcolar Reşiţa – FC Viitorul Constanţa, Aerostar Bacău – Dinamo Bucureşti, Dacia Unirea Brăila – SC Juventus Bucureşti, Petrolul Ploieşti – CS Mioveni, AFC Hermannstadt – FC Voluntari, Metaloglobus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, Unirea Slobozia – ASA Târgu Mureş, CS Afumaţi – UTA Arad, Academica Clinceni – Chindia Târgovişte, Universitatea Cluj-Napoca – Ştiinţa Miroslava.

Jocurile din 16-imi, optimi şi sferturi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar cluburile organizatoare nu dispun de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, ele vor fi programate pe o arenă din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării joculurilor şi televizării acestora.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc se va proceda la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă. În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în şedinţa Comitetului Executiv din 8 august, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

Meciurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 24-26 octombrie, cu începere de la ora 14,30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior de Federaţia Română de Fotbal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns