În situaţii de criză ies la iveală comportamentele… inumane ale unor timişoreni

ambulanta 7

O întâmplare nefericită, în care a fost nevoie de reacţia imediată a celor din preajmă, a scos la iveală lipsa de umanitate a unor timişoreni.

Marţi-seara, lovit de unul dintre cele trei ceasuri rele, un om al străzii a avut un moment de rătăcire, provocând un scandal în Piaţa 700, în faţa unui supermarket.

Bărbatul a urlat la o femeie, tot fără adăpost, până când… a leşinat. În acel moment, unele persoane au încercat să-i sară în ajutor, iar o doamnă mai în vârstă s-a repezit în magazin pentru a cumpăra o sticlă de apă.

Casieriţa însă nu a arătat nici un interes pentru a-i încasa femeii banii mai repede, astfel încvât aceasta să ajungă cu apa la omul leşinat.

Într-un final, unul dintre agenţii de pază a luat sticla din mâna femeii şi a dus-o afară, lăsând-o pe doamnă la coadă pentru a plăti. Un alt agent de pază, o doamnă, a avut o atitudine total opusă colegului său de tură.

Nu doar că nu a ajutat cu nimic, dar mai mult a vociferat, în timpul în care omul zăcea „pe domeniul privat”, apreciind că acesta „făcea reclamă negativă magazinului”…

Un tânăr aflat în staţia de tramvai a anunţat ambulanţa, aceasta sosind rapid şi transportându-l pe bărbat la spital.

E drept, „reclamele negative” îşi petrec zilnic timpul în zonă şi, de foarte multe ori, provoacă scandal, însă acesta nu este un motiv pentru a ne pierde umanitatea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “În situaţii de criză ies la iveală comportamentele… inumane ale unor timişoreni

  1. Am vrea atitudini pozitive cît mai multe de felul acesta.PARCĂ PREA UȘOR NE PIERDEM CALITATEA DE OM.UITAȚIVĂ VĂ ROG ȘI LA VADRELE MEDICALE CARE SE COMPORTĂ UNEORII CA NIȘTE STĂPÎNI CU SCLAVII.ÎN SPECIAL LA INSTITUTUL DE CARDIOLOGIE

  2. „om al străzii a avut un moment de rătăcire, provocând un scandal în Piaţa 700, în faţa unui supermarket”
    el a decis sa provoce scanda, pe fondul insolatiei si al consumului de alcool sau nu, e decizia lui, iar in prezent nu prea merita sa te „bagi” in chestii din astea; inteleg atitudinea „poporului”, dar „o doamnă mai în vârstă s-a repezit” nu spune decat ca acea „dna” a reactionat in modul rudimentar in care a fost conditionata sa actioneze de anii de „politete” indoctrinata;

    daca chiar stia de face – adica avea ceva pregatire in prim ajutor – s-ar fi ocupat de individ si prin fermitate si prestanta ar fi cerut urmatorului cel mai calm dintre cei prezenti sa ia apa; de asemenea putea sa „se riste” sa ia apa, sa arunce banii pe casa si sa iasa din magazin asumnadu-si ca va fi placata de „agentii de paza” si investigata de ANAF pentru ca nu a iesit din magazin cu bonul fiscal… asta e lumea in care traim…

Lasă un răspuns