SITUAŢIE DISPERATĂ! Un tânăr nu are bani să-și aducă acasă soția moartă în Scoția. Mama lui şi-a scos casa la vânzare

Disperare în familia unor arădeni: Walter Ioanovici, de 33 de ani, aflat în Scoția, nu are bani să-și aducă în ţată soția moartă, titrează The Courier.co.uk.

Ioana Bordaș a murit în urmă cu o săptămână și se află încă la morga spitalului din Kirkcaldy, pentru că Walter Ioanovici nu are bani să o transporte și să o înmormânteze în România, așa cum i-a fost ultima dorință.

„Mă simt foarte singur într-o ţară străină. Scoţia este o ţară minunată, dar ceea ce s-a întâmplat tocmai mi-a distrus viaţa. Am întrebat-o de multe ori dacă vrea să se întoarcă acasă, dar ea se simţea fericită aici şi atunci când s-a întors la spital doctorii au spus că nu avem de ales pentru că era prea bolnavă. Toată lumea o iubea, dar merită să fie înmormântată în ţara ei. Asta a vrut ea. Îmi spunea înainte să moară chiar să merg mai departe şi să am copii. Mi-a spus: Să nu plângi după mine. Când vei avea o fetiţă, dă-i numele meu”, a declarat soţul femeii, citat de The Courier.co.uk.

La rândul său, acesta este bolnav și face dializă din două în două zile.

De remarcat, că mama lui Walter Ioanovici și-a scos casa la vânzare pentru a-i da fiului ei bani să-și aducă în țară soția moartă.

Sursa: newsar.ro

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “SITUAŢIE DISPERATĂ! Un tânăr nu are bani să-și aducă acasă soția moartă în Scoția. Mama lui şi-a scos casa la vânzare

  1. Mare tragedie, intr-adevar. Ma intreb totusi, ce cautau acest tineri bolnavi in Scotia? Au plecat la munca? Ce munca, daca cineva e grav bolnav nu poate munci. Sunt o serie de neclaritati, pe care articolul nu le pomeneste. Clar ca te simti singur intr-o tara straina, asta e de necontestat. Dar ce cauti acolo…??? Vai si amar de capul lor.

    1. Toti care nu sunt in tara pleaca la munca. Nu judecati ca nu treceti prin ce trece el ori prin ce a trecut ea. E usor sa vorbesti…
      V.ati gandit ca poate a aflat ca este bolnava dupa ceva vreme?

Lasă un răspuns