Situație critică! România NU face față valului mare de infectări și trimite bolnavii COVID-19 în străinătate – Ce țară a oferit ajutor

coronavirus 51

Situația dramatică din România aduce ajutorul țărilor vecine. Țara noastră recunoaște că suntem într-o criză sanitară extrem de grea și spitalele nu mai fac față valului 4 imens de infectări. si spitaleleUngaria a anunțat că este gata să preia bolnavi critici COVID-19, după ce în țară nu mai este niciun loc liber în secțiile de Terapie Intensivă de trei zile.

România trimite sute de bolnavi COVID-19 în Ungaria, anunță Realitatea PLUS. În țara vecină, pacienții vor fi tratați atât de cadre medicale care vor pleca din România, cât și de personal din Ungaria, potrivit surselor Realitatea PLUS. Prin acceptarea acestui prim ajutor venit din străinătate, România recunoaște că suntem într-o criză sanitară extrem de grea și spitalele.

Ungaria a oferit României ajutor pentru tratarea pacienţilor COVID-19, a anunţat joi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, în timp ce România se confruntă cu un număr record de noi infectări şi cu o criză de paturi la ATI, transmite Reuters.

”Ministrul de externe Peter Szijjarto a oferit sprijin din partea Ungariei pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus, într-o scrisoare transmisă în weekend”, a răspuns Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.