Situaţia traficului din Timişoara a devenit dramatică!

Deputatul Matei Suciu este total indignat de halul în care a ajuns traficul din Timişoara. “Ne critică unii și alții, rezistenți de profesie, că n-avem altă treabă mai bună decât să-l atacăm la baionetă pe edilul șef al Timișoarei, cât e ziua de lungă. Că, cică, suntem cârcotași de profesie și nerealiști. Că omul e bun, vrea și poate de toate.

Dragi timișoreni, gluma se îngroașă, iar situația devine dramatică. Nu cred că mai e loc de interpretări, nu cred că pot fi acuzat de malițiozitate politică sau de rea-credință. Sunt deputatul vostru, aşa simt, aşa acţionez!

Nicolae Robu nu mai e, demult, primar. E doar exemplul trist și nefericit al unui ego de Cartea Recordurilor, un urmaș modern al lui Narcis, îmbătat de ceea ce, în opinia sa, poartă numele de realizare, în fapt fiind un fiasco de toată jena.

După ce-a umplut urbea de semafoare, după ce-a repus în scenă telenovela ieftină a bordurilor… foarte scumpe, după ce ne-a invitat în bărci cu el, mă rog, în vaporașe – fără să-i pese că Bega nu-i a familiei sale, deci nu poate fi “navigată” cum are unul sau altul chef, ci cu reglementări și instituții de profil, după ce i-a înnebunit pe șoferi și pietoni cu intersecții blocate, artere închise, șantiere imposibile, după anunțuri pompoase și rezultate penibile, Nicolae Robu a intrat într-o altă fază, gravă și periculoasă: a început să pună frână proiectelor de dezvoltare reală a zonei, din simplul motiv că nu-i aparțin.

Sala Polivalentă e cel mai clar exemplu de crimă investițională și de impertinență politică, pentru că, în cazul acesta, Nicolae Robu face politică!

Acum, primarul Timişoarei îi face proşti pe cei cărora le-a terminat efectiv nervii, odată cu închiderea de la Jiul! Timişoara e o insulă de claxoane, maşini împotmolite în intersecţii, şoferi cu lacrimi în ochi de epuizare psihică! Suntem paralizaţi în maşini fixe! Că de mişcat, nu se mai mişcă nimeni! „Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul”… Asta ne şi vă transmite Nicolae Robu, în ziua în care Timişoara a sucombat! Mai mare ruşinea! Ne trezim, noi, ăştia proştii, să-l trimitem acasă pe… deşteptul suprem???

În același trend periculos, edilul Timișoarei ratează proiect după proiect, cu seninătate, prezentată public drept ghinion, niciodată asumată ca pană de inteligență sau dezinteres cras.

Aflăm, așadar, că municipalitatea a ratat banii europeni pentru cel mai grandios proiect de infrastructură culturală al orașului, ce prevedea construirea unui centru multicultural și al Muzeului Cetății Timișoara. Proiectul scris de inteligenții lui Robu urma să transforme Dermatologia de pe Mărășești în perimetru ultra cultural. Cu o precizare: bolnavii rămâneau acolo…”


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Situaţia traficului din Timişoara a devenit dramatică!

 1. bai incompatibilule sala polivalenta la giroc? vai de capul vostru de aceea nu ati avut si nici no sa aveti primar de timisoara in veci. la tara cu voi.

 2. Corect si complet ar fi trebuit sa scrieti:

  Deputatul Matei Suciu, declarat incompatibil de ANI, instanţa emitand o sentinţă definitivă în acest sens, dar el refuzand sa demisioneze pe motiv că a fost ales de cetăţeni, este total indignat de halul în care a ajuns traficul din Timişoara ….

 3. Hai, Dom’le, lasa-ne cu povestile.

  PSD-ul a facut exact ce a facut si Robu, dar numa la el vedeti problema.
  Ati sarit in sus ca faceti Sala polivalenta la Giroc, fara sa aveti terenul liber de sarcini, exact cum el a facut cu vaporasele.

  Asa ca lasati gargara si vorbiti la guvern sa dea drumu la navigatie pe Bega. Noi mai induram un pic nebunia din oras dar apoi o sa fie gata pasajul Jiul, apoi candva si Popa Sapca.

  Faceti ceva util pentru Timisoara si abia apoi aveti drept sa criticati pe altii.

Lasă un răspuns